Magunkról
Magunkról

A NAS Informatikai Kft. 2006. május 25-én vált ki az 1992 június 5-én alakult New Age Software Kft-ből. A kiválás célja az informatikai tevékenységek és funkciók karakteresebb szétválasztása, valamint az üzleti és gazdasági élet szereplőjeként megcélzott piaci szegmensek szakszerűbb és egyértelműbb kiszolgálása.

Az újonnan megalakult cég – mely egyazon tulajdonosi körbe tartozik, - teljes jogutódként viszi tovább a New Age Software Kft. tevékenységeit, valamint ügyfélkörének jelentős részét.

Szakembereink többsége 1992 óta dolgozik együtt azzal a céllal, hogy ügyfeleink részére széles körű és a lehető legjobb minőségű egyedi IT megoldásokat hozzanak létre.

Otthon vagyunk a különféle IBM gépkategóriákon és platformokon szerzett ismeretek széleskörű alkalmazásában, rendszerintegráció és egyedi megoldások kivitelezésében, de vannak megoldásaink - és képesek vagyunk kifejleszteni egyedi megoldásokat - más gyártók platformjaira is. Naprakészen követjük az alkalmazott technológiák fejlődését, és megoldásainkban, termékeinkben azokat mielőbb alkalmazzuk.

A következő szektorokban végzünk tevékenységeket:

  • Bank szektor (belföld, külföld)
  • Államigazgatás

ISO 9001

Cégünk elkötelezett a magas szintű szolgáltatásnyújtásban, ennek érdekében bevezettük az ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert, illetve különös figyelmet fordítunk arra, hogy szakembereink a legképzettebb szakemberek kategóriájába tartozzanak.

 

Copyright © NAS Informatikai Kft. 2019.

Tel.: +36 1 401-2080 * Fax: +36 1 401-2081
Magunkról
Stratégiánk
Kompetenciánk
Partnereink
Megoldások, termékek
Kapcsolat
Magunkról
MagyarEnglish