Dokumentumkezelés
Archiválás

Image

Az archiválási projektek során több tízmilliós nagyságrendű dokumentum (pl.: Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság 150 millió kép) került feldolgozásra. A feldolgozást megelőzően a dokumentumokat számos, az ország több pontján lévő kirendeltségen tárolták.

 A projekt eredményeként a dokumentumok digitalizált változatai optikai lemezekre kerültek felírásra az indexelést követően.

 
NIIKAR

Iktató és archiváló rendszer, amely elsősorban nyugdíjpénztári felhasználásra került kifejlesztésre. A rendszer az alábbi funkciókat teszi lehetővé: digitalizálás, dokumentumok érkeztetése és kezelése (egyszerű, felhasználóbarát munkamenet segítségével, mely az egyes dokumentumok továbbításának felel meg), archiválás.

 
NEPOS

Átutalási megbízások, formanyomtatványok feldolgozására fejlesztett termék. A NEPOS egy osztott rendszer, mely lehetővé teszi, hogy a bizonylatok feldolgozását az egyes bankfiókok helyett a központi Back Office-ban végezzék el. A bankfiók és a központi Back Office közötti megbízható kommunikáció MSMQ-n keresztül zajlik. A rendszer és a bank központi rendszere közötti összeköttetést egy XML alapú interfész segítségével biztosítja.

 
GenScan 3.0

.NET alapú automatikus digitalizáló alkalmazás, mellyel a dokumentumok feldolgozása egyszerűvé válik, és ezáltal a folyamat nem igényel emberi beavatkozást.

 

Copyright © NAS Informatikai Kft. 2018.

Tel.: +36 1 401-2080 * Fax: +36 1 401-2081
Magunkról
Stratégiánk
Kompetenciánk
Partnereink
Megoldások, termékek
Kapcsolat
Magunkról arrow Megoldások, termékek arrow Dokumentumkezelés
MagyarEnglish